Wednesday 18 March 2015

#37 Ѽ





As far as summer is coming soon and you will have no more option to hide your lovely belly under anything, I propose to abandon slowly the winter depression and move on to healthy food!

//

Поскольку лето неминуемо приближается и прятать свои любимые складочки будет уже негде, предлагаю по-тихоньку отказываться от зимней депрессии и переходить на здорое питание!

So, you'll need // Итак, вам понадобится: 

Rice - 250 g // Рис - 250 г
Red Onion - 1 // Лук красны - 1 шт.
Feta - 150 g // Фета - 150 г
Green Onion - 1 tuft // Лук зеленый - 1 пучок
Water - 2 glasses // Вода - 2 стакана
Spinach - 300 g // Шпинат - 300 г
Lime, salt, pepper // Лайм, соль, перец - по вкусу
Peanuts // Арахис 


Cut red onion into small pieces and let the spinach unfreeze.
//
Порежьте мелко красный лук и разморозьте шпинат.


Fry the onion in a deep frying pan until it gets transparent.
//
Обжарьте лук в глубокой сковородке до прозрачности.


Pour the rice in it and fry rice with onions for 5 minutes, stirring occasionally.
//
Всыпьте в лук рис и жарьте рис с луком 5 минут, периодически помешивая. 


Add into rice with onion spinach, stir the medley.
//
Добавьте в рис с луком шпинат, помешать.


Cut the green onion.
//
Порежьте зеленый лук.


Add the green onions to rice, gently pour in the water. Salt and pepper as much as you like. Boil the resulting mixture on the medium heat until rice is cooked (about 20-25 minutes).
//
Добавьте зеленый лук к рису, аккуратно влейте воду. Посолите и поперчите по вкусу. Варите получившуюся смесь на среднем огне до готовности риса (примерно 20-25 минут). 


Put rice on the plates, garnish with feta-cheese and peanuts and sprinkle it with lime juice.
//
Разложите рис по тарелкам, украсьте сыром фета и арахисом и сбрызните соком лайма.


Done! Bon Appetite!
//
Готово! Приятного аппетита!


2 comments:

  1. такой яркий и подробный фотоотчет! супер)

    http://vitalinasworld.blogspot.com/

    ReplyDelete